У припреми:

Ускоро у Хуковој понуди – Зар? – ауторке Милице Зорић

Збирка прича и песама је настајала од ауторкине 16. године, па до недавно и после романа Сироче који је првенац Хука, Зорићева се опробала у новим жанровима. И даље на терену домаће и светске митологије, али и метафоричних прича које су свуда око нас. 

Милица Зорић је рођена 20.09.1977. године у Ужицу. Основну школу и гимназију завршила је у свом родном граду. 1996. уписује Филолошки факултет у Београду и након дипломирања па до данас ради као професор српског језика и књижевности. Пре 2 године основала је издавачку кућу Хук, чији је поносни директор. 

Писање је ауторкин стил живота, што је првенсветно и намера издавања књиге Зар? – да се покаже колико нам је лепа писана реч свима неопходна. 

Ускоро у Хуковој понуди – Пакова дружина – аутора Славише Текића.

Славиша Текић, рођен 26.01.1988. године у Зворнику, Република Српска. Отац је троје деце, која су била инспирација као и велика помоћ у креирању свих песама за децу које је написао.

Нађа, Лена и Сергеј су највећи лични успех који је остварио. Пре њиховог рођења се искључиво бавио информационим технологијама и писао поезију намењену старијој читалачкој популацији коју није објављивао, али ју је радо читао у друштву најбољих пријатеља. Идеју за објављивање песама за децу добио је читајући песме својој деци и њиховим другарима. Песме које је стварао су плод игре и креативног размишљања уз интеракцију и смернице добијене од деце. Пакова дружина је прва збирка песама коју објављује, а у припреми је и збирка песама Логично – Нелогично која је права игра маште и подстицања креативности.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping