За поруџбине из дијаспоре, пишите нам на kontakt@huk.rs.  Трошак слања за  територију Србије је 400 динара.  Уколико наручите 3 и више књига, достава је бесплатна.  За 5 и више књига одобравамо 20% попуста на укупни износ.  За поручивање више од 10 књига пишите на kontakt@huk.rs
huk-belo

ХУК КЊИГА ДАЛЕКО СЕ ЧУЈЕ

huk-05
Промоција романа

сумрак симбола

Немање Јовановића Мање

Промоција романа Немање Јовановића Мање одржана је 20.09. у 19 часова, на Дорћол плацу у организацији издавачке куће Хук. 

Како је током самог разговора о књизи наглашено овај Сумрак сибола је симбол специфичног односа према свету у коме су аутору водеље били Ниче, Бодлијар, Шопенхауер, али и многи савремени сегменти поп и рок културе. Директорка издавачке куће Хук, Милица Зорић, уједно и медијатор вечери је нагласила да нас овај филозофски спис наводи на преиспитивања о пореклу Зла, његовој борби са Добрим, о Слободи, али и Злочину. Уредник Александар Станисављевић је истакао да је књигу могуће читати на више начина, као Хазарски речник, док је Филип Вишњић, рецензент и писац поговора, рекао да од појединца и перцепције зависи да ли је ово једна песимистична књига, али свакако да је отворена и да оставља простор за разна тумачења.

Аутор није откривао идеју водиљу за роман, али је бројна публика била одушевљена његовом храброшћу да смело износи своје ставове. Одломке из књиге је читала Џејлана Адиловић.