За поруџбине из дијаспоре, пишите нам на kontakt@huk.rs.  Трошак слања за  територију Србије је 400 динара.  Уколико наручите 3 и више књига, достава је бесплатна.  За 5 и више књига одобравамо 20% попуста на укупни износ.  За поручивање више од 10 књига пишите на kontakt@huk.rs
huk-belo

ХУК КЊИГА ДАЛЕКО СЕ ЧУЈЕ

O НАМА

Мисија

Издавачка кућа је настала да би се након сваког нашег новог издања чуо Хук задовољства читалаца, да би се видео другачији пут и осетио ветар наде за мање познате ауторе.

Да ли сте знали да је „Хук“ уједно и дом деце писаца?Желимо да објединимо децу писце и ауторе који воле своја дела толико да не дозвољавају да их корпорацијске аждаје прогутају и испљуну им корице издања као награду.

Наш задатак је да и географски далеке нам писце, а вредносно сличне, доведемо кроз њихова већ популарна дела у домове по Србији.

Као што смо у тиму објединили различите карактере, професије, интересовања, особе са искуством у више пословних сфера, који функционишу као савршен тим, правећи и делећи енергију која може да привуче шта год пожелимо, тако ћемо том енергијом објединити и све остало – јер је енергија неуништива.

Визија

Бићемо издавачка кућа која ће неговати добра, несвакидашња дела, племенит однос са писцима, јер, авај, и ми смо писци, са жељом да из наших просторија и срца, радом са њима од малена, потекну нове Десанке, Милоши, Меше, Добрице…

Милица, Влада и Сале, оснивачи