За поруџбине из дијаспоре, пишите нам на kontakt@huk.rs.  Трошак слања за  територију Србије је 400 динара.  Уколико наручите 3 и више књига, достава је бесплатна.  За 5 и више књига одобравамо 20% попуста на укупни износ.  За поручивање више од 10 књига пишите на kontakt@huk.rs
huk-belo

ХУК КЊИГА ДАЛЕКО СЕ ЧУЈЕ

У штампи нови роман Хука

Ништа ово не ваља

Aутора Марка Срдановића

 
Хук је у наредном периоду припремо више нових и жанровски разноликих издања.
 
Овај роман је из савременог живота читалачке публике, модеран и актуелне тематике. Главни лик је четрдесетогодишњак, адвокат, који бива пријатељским нитима уплетен у низ случаја који су уско повезани и детективски држе пажњу читалаца до самога краја како бисмо открили њихово разрешење. Пред нама је и свет судница, полицијских станица, адвокатских парница и тематике која читаоцима јесте увек занимљива и мистериозна.
У позадини је, наравно, љубавна прича која то није, али која то може бити. И тај приповедни ток нас интригира у ком правцу ће ићи и развијати се.
Оно што из стварног окружења имамо унето у дело јесте свет мита, малверзација, грађевинске мафије, свет озбиљних кривичних дела, свет траума и злочина, али и кривице. 
 
Шта све можемо открити читањем овох Хуковог новитета су сазнања о којима можемо дискотовати и на промоцији романа када изађе из штампарије.