За поруџбине из дијаспоре, пишите нам на kontakt@huk.rs.  Трошак слања за  територију Србије је 400 динара.  Уколико наручите 3 и више књига, достава је бесплатна.  За 5 и више књига одобравамо 20% попуста на укупни износ.  За поручивање више од 10 књига пишите на kontakt@huk.rs
huk-belo

ХУК КЊИГА ДАЛЕКО СЕ ЧУЈЕ

На промоцији књиге Ништа ово не ваља Марка Срдановића

На промоцији књиге Ништа ово не ваља Марка Срдановића одржаној 9. марта 2023. године на Дорћол плацу присусутвовало је преко сто педесет чланова публике. Упркос лошем времену и кишном дану разговор о књизи привукао је доста интересената. 

Медијатор вечери и директорка издавачке куће Хук, Милица Зорић, истакла је добру сардњу током израде књиге са писцем и понос што је представљају Београђанима, јер се већински део радње романа одвија у главном граду државе. Историчар и уредник Александар Станисављевић истакао је да се још од времена Помпеје појављује запис Ништа ово не ваља и да наслов управо потврђује супротно, да нешто ипак ваља. Песник Илија Трзин осврнуо се на љубавну причу и главне јунаке као страдалнике својих стрепњи у потрази за собом. Јелена Анђелковић је истакла да је жанровски роман богат, али је подвукла и породичне проблеме дате у роману и насиље. Лик главне јунакиње је специфично дат у књизи, као и лик Снежане, која је највећа жртва.

Одломке из романа је читала Маја Ранђић, а музичке паузе свирао је је Дуо Обливион. Писца смо обавезали на наставак за који постоји простор и укључили се у разговор са публиком.