За поруџбине из дијаспоре, пишите нам на kontakt@huk.rs.  Трошак слања за  територију Србије је 400 динара.  Уколико наручите 3 и више књига, достава је бесплатна.  За 5 и више књига одобравамо 20% попуста на укупни износ.  За поручивање више од 10 књига пишите на kontakt@huk.rs
huk-belo

ХУК КЊИГА ДАЛЕКО СЕ ЧУЈЕ

huk-05
Промоција збирке поезије

Љубав по мени

Јасне Мајсторовић

Промоција збирке поезије Јасне Мајсторовић Љубав по мени одржана је у организацији издавачке куће Хук 9. новембра 2022. на Дорћол плацу с почетком у 19 часова. Публику је у топлој атмосфери дочао звук гитара коју држи Зоран Илић из Панчева, Гитарта. Након музичких нумера почело је непосредно ћаскање о Јасниној поезији.

На питања да ли има љубави данас, колико природа и окружење утичу на стваралачке имуплсе и о положају поезије на књижевној сцени дискутоваки су поред ауторке и уредник издавачке куће Хук, Александар Станисављевић и Катарина Мајић. Медијатор вечери била је Милица Зорић која је истакла колико је поносна на Јаснину храбру одлуку да оголи своју душу пред читаоцима.

Поред стихова које су казивале Анђела Ранђеловић, Владана Мајсторовић и сама ауторка чули смо и мотиве за настанак ове књиге, али и били сведоци једног неспутаног порива за стварањем који траје од 1968. године.

Цело вече је одисало љубављу што је бројна публика и осетила и доживела, што је и крањи циљ уметности.