За поруџбине из дијаспоре, пишите нам на kontakt@huk.rs.  Трошак слања за  територију Србије је 400 динара.  Уколико наручите 3 и више књига, достава је бесплатна.  За 5 и више књига одобравамо 20% попуста на укупни износ.  За поручивање више од 10 књига пишите на kontakt@huk.rs
huk-belo

ХУК КЊИГА ДАЛЕКО СЕ ЧУЈЕ

Господин Мај

Господин Мај је добар човек. Деца обожавају овог господина јер и он воли децу. Цео дан деца проведу играјући се са Мајем.

Обучен је у зелено одело. Његово одело је прекривено разнобојним лалама. Његове ципеле нису црне, већ зелене са пупољцима дрвета јабуке. Мајева лептир машна није обична, већ уместо сашивене машне, он носи правог правцатог лептира. На његовом шеширу стоје разнобојни цветићи, а као што већ знате вредне пчелице сакупљају нектар из цвета, па зато стално слећу на Мајев шешир. Верујем да се већ плашите да пчеле не убоду децу,али немате разлога, пчелице су припитомљене. Господин Мај обожава животиње, па зато где год Мај да крене животиње га прате. Омиљена храна му је компот од трешње.

Деца из дана у дан уче нове игре са господином Мајем, а те Мајеве игре преносе на своју децу.Господин Мај је баш занимљив! Зар не?

Мила Првановић